Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

2017-2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ders Programları

Ders programları ilgili bağlantılardadır;

Gastronomi/Gastronomi ve Mutfak Sanatları Güncelleme: 27.02.2018
Balıkçılık Teknolojisi Güncelleme: 27.02.2018

Ekler

Balıkçılık Teknolojisi 1.Sınıf.docx
Balıkçılık Teknolojisi 2.Sınıf.docx
Balıkçılık Teknolojisi 3.Sınıf.docx
Balıkçılık Teknolojisi 4.Sınıf.docx
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü I. sınıf.doc
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü II. sınıf.doc
Gastronomi Bölümü I. sınıf.doc
Gastronomi Bölümü II. sınıf.doc
Gastronomi Bölümü III. sınıf.doc
Gastronomi Bölümü IV. sınıf.doc