STAJLARINI YÜZYÜZE YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

.

Öğrencilerimizin yaptığı stajlara dair bazı dosyalar yüksekokulumuza ulaşmış olup, yapılan ön incelemede öğrencilerin "Staj Uygulama İlkeleri"nde bahsi geçen "Staj Raporu Yazım Planı ve Yazım Kuralları"nda eksiklikler göze çarpmıştır. Rapor ana metninde öğrencilerin stajlarını yaptıkları kurumda yapılan işleri de GÜN GÜN ayrıntılı bir şekilde raporlamaları gerekmektedir. Ekte örnek bir rapor dosyası da verilmiş olup, yine ekte verilen "Staj Rapor Dosyası" isimli WORD dosyasına 30 iş günü (staj süresi) boyunca yapılan işlerin ayrı ayrı işlenmesi ve hem öğrenci tarafından hem de staj yapılan kurum tarafından imzalanması gerekmektedir.

Staj evraklarının son teslim tarihi 30 Ekim 2020 mesai bitimine kadar uzatılmış olup, söz konusu eksikliklerin bu tarihe kadar giderilip staj dosyalarının tarafımıza posta veya kargo yoluyla ulaştırılması gerekmektedir.

Örnek.pdf
Staj Rapor Dosyası.docx