TÜBİTAK Proje Tebriği

Yürütücülüğünü Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Herdem Aslan'nın yaptığı ve üniversitemiz ile Trakya ve Ondokuz Mayıs Üniversiteleri Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümleri, İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü'nde görev yapan çeşitli uzmanların da araştırmacı olarak destek verdiği ''Gökçeada Tuz Gölü Sulak Alanının Bazı Fiziko-Kimyasal Özelliklerinin Saptanması ve Biyoçeşitliliğinin İzlenmesi'' başlıklı projenin TÜBİTAK Hızlı destek programı kapsamında desteklenmesi uygun görülmüştür. 2015-2016 yılları arasında gerçekleştirilecek olan bu projede yer alan öğretim üyemiz Doç. Dr. Herdem Aslan'ı ve ekibini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.