Uluslararası Öğrenciler 2020 - 2021 Potansiyel Mezun Anketi

.

Potansiyel Mezun Değerlendirme Anketi Türkiye’deki eğitimlerini bu yıl içerisinde tamamlamaları kuvvetle muhtemel uluslararası öğrencilerimizin ülkelerine dönmeden önce ‘Türkiye Mezunu’ kimliği aidiyetini kazanmalarını temin etmek, dolayısıyla ülkelerine döndüklerinde Türkiye ve diğer Türkiye mezunları ile irtibatlarını sürdürmelerini sağlamak amacıyla YTB tarafından Potansiyel Mezun çalışmaları yürütülmektedir. Potansiyel Mezun çalışmaları ile, mezun olacak uluslararası öğrencilerimizin hem kendi kişisel kariyerlerini geliştirip hem de ülkelerinin geleceğini şekillendirme fırsatı yakalayan mezunlar olarak ülkelerine dönmeleri, ülkeleri ile Türkiye arasındaki ilişkilerin gelişmesine de katkı sağlamaları amaçlanmaktadır. Bu çerçevede 2020-2021 Potansiyel Mezun Çalışmasının ilk adımını oluşturan Potansiyel Mezun Anketi’nin tüm Türkiye Burslusu öğrencilerimiz tarafından 13 Eylül 2020 tarihine kadar dikkatle doldurulması gerekmektedir.

ANKET için lütfen tıklayınız...