ÇOMÜ'de Mezuniyet Coşkusu; Yüksekokullar İkincisi GUBY'den

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 2015-16 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni 18 Mart Stadyumu’nda coşkuyla gerçekleştirildi.

Törene; Çanakkale Valisi Hamza Erkal, Çanakkale Milletvekilleri Ayhan Gider, Bülent Öz ve Muharrem Erkek, Belediye Başkan Vekili Bilge Şimşek ile Çanakkale protokolü, akademisyenler ve binlerce veli katıldı.

Akademisyenlerin tribünleri selamlamasının ardından mezun olan öğrencilerin geçidi gerçekleştirildi.Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nu birincilikle bitiren Gastronomi Bölümü öğrencisi Havva ÖZER ayrıca Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yüksekokulları arasında da ikincilik elde etti. Ödülünü Çanakkale CHP Milletvekili Avukat Muharrem ERKEK'ten aldı.