Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) Üyelerinin Katılımıyla "Workshop&Söyleşi" Etkinliği Düzenlendi.

17 Mayıs 2017 tarihinde Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bünyesinde Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) Genel Sekreteri Şef Bayram ÖZREK ve Şef Hakan UÇKUN'un katılımıyla "Workshop&Söyleşi" etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğretim elemanları ve gastronomi bölümü öğrencileri katıldı.

 

            Etkinlik, konuşmacıların söz aldığı ve öğrencilerin de soru-cevap şeklinde katıldığı panel ile başladı. Panelin bitiminde katılımcılara Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu adına Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Mehmet ÇAVUŞOĞLU tarafından plaketleri takdim edildi. Etkinliğe Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu yeni binasındaki Gastronomi Laboratuvarı'nda gerçekleştirilen Workshop ile devam edildi. Şefler Bayram ÖZREK ve Hakan UÇKUN öğrencilere Osmanlı ve Türk mutfağından reçete örnekleri hazırlarken, uygulamalar ile ilgili tecrübe ve tavsiyelerini paylaştılar. Etkinliklerin bitiminde Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu müdürü Yrd.Doç.Dr. Mehmet ÇAVUŞOĞLU misafir şeflere hizmete yeni açılan yüksekokul binasını gezdirerdi.

            İkinci kez okulumuza gelerek bilgi ve tecrübelerini öğrenciler ve geleceğin şefleriyle paylaşan ÖZREK ve UÇKUN'a tekrar teşekkür ediyor, başarılarının ve işbirliğimizin devamını diliyoruz.