Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

GUBY Gastronomi II. Ulusal Aşçılık Kampına Katılım Sağladı

Aşçılık Okulu Mezunları Derneğinin (AŞOMDER) düzenlediği "2. Ulusal Aşçılık Kampı", 20-30 Nisan'da Mengen'de yapıldı. Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunu temsilen Arş Gör. Necati KARAKAŞ ve öğrencilerden Raşit BAKAN ile Rızacan GÜNER'in katıldığı Ulusal Aşçılık Kampı'nda, Türkiye'de eğitim veren 42 üniversitenin aşçılık, gastronomi, gastronomi ve mutfak sanatları, mutfak sanatları ve yönetimi programlarındaki eğiticiler ve öğrenciler bir araya geldi.


57-yrtr-r1.jpg

57-yrtr-r2.jpg

57-yrtr-r3.jpg

57-yrtr-r4.jpg

57-yrtr-r5.jpg

57-yrtr-r6.jpg