GUBY Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu mezuniyet töreni bu sene Gökçeada Meslek Yüksekokulu ile birlikte Gökçeada Amfi Tiyatrosunda gerçekleştirildi. Törene Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Gökçeada protokolünün yanı sıra akademisyenler, idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal ÇETİN, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdür V. Yrd.Doç.Dr. Mehmet ÇAVUŞOĞLU ve Gökçeada Meslek Yüksekokul Müdür V. Öğr.Gör.Erkan Bil mezunlara ve ailelere hitap ettiler. Konuşmaların ardından mezun öğrencilere tek tek diplomaları verildi. Mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra keplerini atan öğrenciler aileleri ve hocaları ile hatıra fotoğrafı çekildiler. Mezuniyet töreni çeşitli ikramların sunulmasıyla son buldu.

40-suvb-r1.jpg
40-suvb-r2.jpg