Staj Başvuru Değerlendirme Sonuçları

.

2020-2021 Zorunlu Staj dersi için staj başvurusu yapmış öğrencilerimizin başvuruları Staj Komisyonu tarafından değerlendirilmiş olup değerlendirme sonuçları ekli dosyada sunulmuştur.

1) İsimleri kırmızı ile işaretlenen öğrencilerin eğer eksik evrakı Kimlik Fotokopisi ise söz konusu evrakı 11 Haziran 2021 mesai bitimine kadar guby@comu.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Aksi taktirde staj başvuruları kabul edilmeyecektir.

2) İsimleri kırmızı ile işaretlenen öğrencilerin eğer eksik evrakı Staj Kabul formu (EK-2) ise söz konusu evrakın staj yapılacak yer tarafından imzalanmış olması koşuluyla 11 Haziran 2021 mesai bitimine kadar guby@comu.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. Bununla birlikte söz konusu evrakın aslının da Yüksekokulumuzun posta adresine kargo/posta yoluyla 15 gün içerisinde gönderilmesi gerekmektedir. Aksi taktirde staj başvuruları kabul edilmeyecektir.

3) İsimleri kırmızı ile işaretlenen, Yüzyüze Staj tercihinde bulunan, fakat İSG eğitimine katılmadıkları için stajlarını yüzyüze yapamayacak olan öğrencilerin Ödev-Proje Beyan Dilekçesini doldurarak 11 Haziran 2021 mesai bitimine kadar guby@comu.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Aksi taktirde staj başvuruları kabul edilmeyecektir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Staj Başvuru Değerlendirme Sonuçları.xlsx