Gökçeada (İmroz) Keçi Sütünün Pazarlanması Projesi
TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/1 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Lisans öğrencilerinden, Aleyna Dinç'in "Gökçeada (İmroz) Keçi Sütünün Pazarlanması" adlı proje önerisi Dr.Öğr.Üyesi Senem Ergan danışmanlığında kabul edilmiştir.
Öğrencimiz Aleyna Dinç ve Öğretim Üyemiz Dr.Öğr.Üyesi Senem Ergan'ı kutlar, başarılarının devamını dileriz.