Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

TÜBİTAK 2209-A Proje Başarısı

Gökçeada (İmroz) Keçi Sütünün Pazarlanması Projesi

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/1 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı.  

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Lisans öğrencilerinden, Aleyna Dinç'in  "Gökçeada (İmroz) Keçi Sütünün Pazarlanması" adlı proje önerisi Dr.Öğr.Üyesi Senem Ergan danışmanlığında kabul edilmiştir. 

Öğrencimiz Aleyna Dinç ve Öğretim Üyemiz Dr.Öğr.Üyesi Senem Ergan'ı kutlar, başarılarının devamını dileriz.