Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

TÜM HABERLER
Başlık Yayın Tarihi
1 Gökçeada UBY Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri 7. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışmasından Madalyalarla Döndü 21.03.2017
2 Doç. Dr. Herdem ASLAN Samsun’da yapılan “DSÇD Kapsamında İlk Değerlendirme ve İyi Çevresel Durum (İÇD) Tanımları” Çalıştayı’na konu lideri olarak katıldı. 01.03.2017
3 GUBY'den AB Destekli Projeye Katılım 01.03.2017
4 GÖKÇEADA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU İLE TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU (TSSF) ARASINDA SCUBA DALIŞ EĞİTİM ÖĞRETİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 14.02.2017
5 Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’in Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Ziyareti 08.02.2017
6 Guby Aşçılık Takımı İstanbul Gastronomi Festivali'nden Madalyalarla Döndü 06.02.2017
7 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Genel Kurulu Gerçekleştirildi 31.01.2017
8 Ders Kapsamında Teknik Gezi 14.11.2016
9 International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences FABA 2016'ya Yüksekokulumuzdan Katılım 14.11.2016
10 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Genel Kurulu Gerçekleştirildi 09.11.2016
11 Osmangazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğrencileri Yüksekokulumuz’daydılar 07.11.2016
12 Deniz İzlemelerinde Standardizasyonun Sağlanması Projesi Ulusal Çalıştayı 25.10.2016
13 Uluslararası Erzincan Sempozyumu 21.10.2016
14 Uluslararası İzmir Gastronomi Turizmi Kongresi Bilimsel Komite Üyeliği 21.10.2016
15 II. Avrasya Uluslararası Turizm Kongresi 21.10.2016
Toplam 54 Kayıt