"USTA ŞEFLER, GELECEĞİN ŞEFLERİYLE BULUŞUYOR" etkinliği düzenlendi.

20 Mayıs 2016 tarihinde Gökçeada Uygulmalı Bilimler Yüksekokulu bünyesinde Şef Bayram ÖZREK, Şef İbrahim ÖZDEMİR ve Araştırmacı/Yazar Şef Hülya EROL'un katılımıyla "USTA ŞEFLER, GELECEĞİN ŞEFLERİYLE BULUŞUYOR" etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğretim elemanları ve gastronomi bölümü öğrencileri katıldı.

Etkinlik, konuşmacıların söz aldığı ve öğrencilerin de soru-cevap şeklinde katıldığı panel ile başladı. Panelin bitiminde katılımcılara Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu adına yüksekokul müdürü Yrd.Doç.Dr. Mehmet ÇAVUŞOĞLU tarafından plaketleri takdim edildi. Etkinlik Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Laboratuvarı'nda gerçekleştirilen workhop ile sona erdi.