2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nun 2015-2016 Akademik Yılı mezuniyet töreni, öğrenci ve velilerin yoğun katılımıyla Gökçeada Amfi Tiyatrosun'da yapıldı. Törene Rektör yardımcısı Prof.Dr. Mirza Tokpunar, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Mendeş, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Mehmet Çavuşoğlu, Gökçeada Meslek Yüksekokulu Müdür Öğr.Gör. Erkan Bil, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Fatih Kana, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Mesut Erbaş, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcıları Yrd.Doç.Dr. Gökhan Erbağ, Yrd.Doç.Dr. İsmail Erşan, Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Cüneyt Erenoğlu ve İdari Mali İşler Daire Başkanı Bülent Kaya ile çok sayıda akademisyen, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, oda başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarıyla özel sektör temsilcileri, öğrenciler ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törene ilgi oldukça yüksekti.

Törene Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mirza TOKPUNAR, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Mehmet ÇAVUŞOĞLU ve Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğrenci Temsilcisi Mehmet MADEN'in yapmış olduğu konuşmalar ile devam edildi. Tören konuşmaların ardından öğrencilerin başarı belgelerinin takdimi ve keplerin havaya atılması ile son buldu.