Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri 08.06.2018 tarihinde Gökçeada'da yapılan törenle mezun oldular.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (GUBY) ve Gökçeada Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Akademik Yılı mezuniyet töreni, öğrenci ve velilerin katılımıyla Gökçeada Amfi Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi.

Törene; Gökçeada Kaymakamı Muhittin Gürel, Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Çavuşoğlu, Gökçeada Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Erkan Bil, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sinan Karabulgu ile çok sayıda akademisyen, öğrenci ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen aileleri katıldılar. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik etti. 

GUBY Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Çavuşoğlu, Gökçeada Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Erkan Bil, GUBY 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı birincisi İrem Ayduğ, Gökçeada MYO öğrencilerini temsilen Mustafa Tarcan ve Bahar Celali'nin konuşmalarının ardından öğrencilere belgeleri takdim edildi.

II. Geleneksel GUBY Futbol Turnuvası Şampiyon Takımına ve II. Geleneksel GUBY Sualtı Satranç Turnuvası’nda derece alanlara kupa ve madalya takdiminin ardından, öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar. Tören sonrası öğrencilerin gerçekleştirdiği konser ile etkinlik sona erdi.