Bolu Mengen IV. Ulusal Aşçılık Kampı Tamamlandı

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 22-29 Nisan 2018 tarihinde ASOMDER tarafından Bolu Mengen’de düzenlenen IV. Ulusal Aşçılık Kampı’na bir öğretim elemanı ve üç öğrenci ile katılım sağlamıştır.

Öğretim görevlisi Ufuk Ateş ve  öğrenciler Öznur Saka, Orhan Mutu ve Merve Selin Özkök uygulamalı mutfak eğitimleri, workshop , söyleşi ve seminerlerden oluşan programlara katılmıştır.

Kamp süresince uzman eğitmenler tarafından öğrencilere uygulamalı et, bakliyat, deniz ürünleri, ekmek yapımı, makarna ve sushi eğitimleri verilmiştir.

Önlisans ve Lisans Düzeyinde Gastronomi Eğitimi veren okullardaki uygulama eğitimleri çalıştayına katılan Öğr. Gör. Ufuk Ateş Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünün uygulama mutfağının fiziksel imkanları, öğretim programı ve staj olanakları yönleriyle ön plana çıktığını belirtmiştir.