Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Çanakkale 2. Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası'nda GUBY Öğrencilerinden Büyük Başarı

04-05 Kasım 2017 tarihinde Çanakkale'de TAŞPAKON tarafından düzenlenen ulusal yemek yarışmasından Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri madalyalarla döndü.

Yarışmada farklı kategorilerde 1 Altın, 7 Gümüş ve 4 Bronz madalya kazanan GUBY öğrencilerinin isim ve madalya listesi şu şekildedir;

ALTIN MADALYA:

  • Samet MISIR - Hamur İşi 

GÜMÜŞ MADALYA: 

  • Büşra BİRDANE - Ana Yemek, Tatlı
  • Elif ÇELEBİ - Tatlı, Hamur İşi
  • Hozan AYKUT - Tatlı, Hamur İşi
  •  Samet MISIR - Tatlı

BRONZ MADALYA:

  • Hozan AYKUT - Ana Yemek
  • Merve ÖZDEMİR - Tatlı
  • Nezaket YILDIZ - Ana Yemek
  • Samet MISIR - Ana Yemek