Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri 10.06.2017 tarihinde Gökçeada'da yapılan törenle mezun oldular.

Tören başta Gökçeada Kaymakamı Sayın Muhittin Gürel olmak üzere Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Gökçeada Meslek Yüksekokulu akademisyenleri, idari personeli, öğrencileri, velilerin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gökçeada MYO Müdürü Öğr. Gör. Erkan Bil ve Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Çavuşoğlu’nun konuşmaları ile tören başlamıştır.

Gökçeada Kaymakamı Sayın Muhittin Gürel’in dereceye giren öğrencilere mezuniyet belgelerini vermesiyle devam etmiştir. Öğrencilerin mezuniyet belgelerini almasının ardından törene iftar etkinliğiyle devam edilmiştir.

Mezun öğrencilerimize hayatları boyu başarılarının devamını dileriz.