Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü Genç Şefleri Katıldıkları Şampiyonada Yeteneklerini Kazandıkları Kupa, Madalya ve Sertifikalarla Taçlandırdı

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü Genç Şefleri Katıldıkları Şampiyonada Yeteneklerini Kazandıkları Kupa, Madalya ve Sertifikalarla Taçlandırdı

 

 

28-29 Mayıs 2016 tarihinde Çanakkale'de "Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu ve Çanakkale Profesyonel Aşçılar Derneği" tarafından organize edilen 1. Çanakkale Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası gerçekleştirildi. Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan şampiyonaya, 60 ilden üniversite ve meslek lisesi öğrencileri, hocalar, restoran ve lokanta şeflerinden oluşan 520 misafir, 210 yarışmacı katıldı.

Şampiyonaya 6 kategoride katılan Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri büyük bir başarıya imza atarak, katıldıkları her kategoride dereceye girmiştir. Şampiyonaya katılan ve dereceye giren öğrenciler ve kategorileri aşağıdaki gibidir;

 "En İyi Üniversite" kategorisinde takım halinde yarışan Rümeysa TEKİN, Canan IŞIK ve Samet MISIR………………………………….Üçüncülük Kupası ve Bronz Madalya kazanmıştır.

“Üniversite Tatlı” kategorisinde yarışan Öznur SAKA……………..…...Altın Madalya kazanmıştır.

“Üniversite Tatlı” kategorisinde yarışan Meryem YAVUZ………….…...Altın Madalya kazanmıştır.

“Üniversite Tatlı” kategorisinde yarışan Mustafa KAYIŞOĞLU…..…Gümüş Madalya kazanmıştır.

“Ustalar Hamurişi” kategorisinde yarışan Burak ÖZDEMİR …….…Gümüş Madalya kazanmıştır.

“Üniversite Osmanlı Saray Mutfağı” kategorisinde yarışan Salih ÇAKICI…….…Gümüş Madalya kazanmıştır.

“Ustalar Balık” kategorisinde yarışan Hozan AYKUT dördüncü olarak “Merit Sertifikası” kazanmıştır.