“GUBY II. Geleneksel Sualtı Mezuniyet Töreni”

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Balıkçılık Teknolojisi IV. Sınıf öğrencileri CMAS İki Yıldız Eğitmen Doç. Dr. Deniz ACARLI liderliğinde Gökçeada’nın Yıldız Koyu’nda 2015-2016 mezuniyet kutlamalarını sualtında gerçekleştirdiler. Artık bu mezuniyetlerin geleneksel hale gelmesi ile bu yıl ikincisi düzenlenen “GUBY II. Geleneksel Sualtı Mezuniyet Töreni” büyük bir coşku ve sevinçle kutlandı. Mezuniyet törenine katılan öğrencilerin mezun olup gidecekleri için üzüntülü, son dalışlarını yine Gökçeada’da ve sualtında kep atarak kutladıkları içinde bir o kadar mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Öğrenciler ayrıca sualtında kep atılır mı? Sorusuna da cevap vermiş oldular.