GUBY Yemek Yarışması

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 25. Yıl Etkinlikleri Kapsamında Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından 26 Mayıs 2017 tarihinde Gökçeada I. Yöresel Yemek Yarışması düzenlenmiştir.

Yarışmaya Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Gökçeada Meslek Yüksekokulu öğrencileri katılmıştır. Yarışmacıların, Gökçeada’ya ait yöresel yiyeceklerle katıldıkları yarışmada hazırlayıp sundukları yiyecekler, okulumuz öğreti elemanlarından oluşan jüri tarafından değerlendirilmiştir. Yarışma Birincisi Gastronomi Bölümü öğrencisi Öznur SAKA, yarışma İkincisi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencisiOlena ÇAVUŞOĞLU, yarışma Üçüncüsü Gökçeada MYO öğrencisi Rana KAHİLOĞULLARI ve yarışma Dördüncüsü Gastronomi Bölümü öğrencisiBüşra DAĞDELEN olmuştur. Yarışmanın ödüllerini Gökçeada Kaymakamı Sayın Muhittin GÜREL vermiştir.