Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Uluslararası Fuarcılık Çalıştayı

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Dr.Öğr.Üyesi. Mehmet ÇAVUŞOĞLU 2-3 Nisan 2018 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen “Uluslararası Fuarcılık Çalıştayı’na” davetli konuşmacı olarak katılmıştır.

Ekonomi Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla, Ankara’da 2-3 Nisan 2018 tarihlerinde “Uluslararası Fuarcılık Çalıştayı” düzenlenmiştir. Açılışını Ekonomi Bakanı Sayın Nihat ZEYBEKCİ, Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt ÇAVUŞOĞLU ve Bingöl Milletvekili Sayın Cevdet YILMAZ’ın yaptığı Çalıştaya muhtelif kurum ve kuruluşlarından, üniversitelerinden, belediyelerinden, odalarından ve sektör temsilcilerinden 150’nin üzerinde yetkili katılım sağlamıştır.

Ekonomi Bakanı Müsteşar Yardımcısı Tarık SÖNMEZ’in moderatörlüğünde Çanakkale 18 Mart Üniversitesinden Dr.Öğr.Üyesi Mehmet ÇAVUŞOĞLU, Gazi Üniversitesinden Prof.Dr.Nurettin PARILTI, ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden Prof.Dr.Kürşat ÖZDAŞLI’nın katılımları ile “Akademisyenlerin Gözüyle Fuarlar” konulu panel oturumu gerçekleştirilmiştir. Bu panel oturumunda bir taraftan fuarcılık akademik yönden ele alınırken, diğer yandan güncel sorunlara çözüm önerileri tartışılmıştır.