Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

TÜM HABERLER
Başlık Yayın Tarihi
16 Bolu Mengen IV. Ulusal Aşçılık Kampı Tamamlandı 05.05.2018
17 GUBY'den TÜYAP 16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri'nde Büyük Başarı 02.03.2018
18 GUBY Öğrencileri Çorum Belediyesi 1. Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası'ndan Madalyayla Döndü 02.03.2018
19 Bilgisayar Laboratuvarı Hizmete Girdi 13.02.2018
20 2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi "Dönem Sonu Akademik Kurul Toplantısı" Gerçekleştirildi 16.01.2018
21 Gökçeada UBY Balıkçılık Teknolojisi Bölümü İÇDAŞ A.Ş Teknik Gezisi 19.12.2017
22 Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi/Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinden, Bursa Gastronomi Derneği “1. Geleneksel Kestaneli Lezzetler Ulusal Yemek Yarışması'da” Büyük Başarı 06.12.2017
23 Balıkçılık Teknolojisi Bölümü Öğrencileri CMAS Dalış Brövelerini aldı. 21.11.2017
24 Çanakkale 2. Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası'nda GUBY Öğrencilerinden Büyük Başarı 07.11.2017
25 Pirge Bıçak Tanıtım ve Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi. 27.10.2017
26 Burs ve Barınma Koordinatörlüğü Bilgilendirme Toplantısı 16.10.2017
27 2017-2018 Akademik Yılı Oryantasyon Toplantısı 12.10.2017
28 İdari Personele Başarı Belgeleri Takdim Edildi 21.09.2017
29 2017-2018 Akademik Yılı İlk Kaydı Gerçekleştirildi. 14.08.2017
30 Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi. 12.06.2017
Toplam 81 Kayıt