Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

TÜM HABERLER
Başlık Yayın Tarihi
31 Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) Üyelerinin Katılımıyla "Workshop&Söyleşi" Etkinliği Düzenlendi. 24.05.2017
32 Balıkçılık Teknolojisi Bölümü Dardanos Yerleşkesinde Uygulama Gerçekleştirdi 23.05.2017
33 GUBY'li Öğrenciden Altın Madalya 22.05.2017
34 ÇOMÜ GUBY Asiye Karadeniz Binası Bakan İsmet Yılmaz’ın Katılımıyla Açıldı 15.05.2017
35 Gökçeada UBY Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri 7. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışmasından Madalyalarla Döndü 21.03.2017
36 GÖKÇEADA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU İLE TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU (TSSF) ARASINDA SCUBA DALIŞ EĞİTİM ÖĞRETİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 14.02.2017
37 Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’in Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Ziyareti 08.02.2017
38 Guby Aşçılık Takımı İstanbul Gastronomi Festivali'nden Madalyalarla Döndü 06.02.2017
39 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Genel Kurulu Gerçekleştirildi 31.01.2017
40 Ders Kapsamında Teknik Gezi 14.11.2016
41 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Genel Kurulu Gerçekleştirildi 09.11.2016
42 Osmangazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğrencileri Yüksekokulumuz’daydılar 07.11.2016
43 Uluslararası İzmir Gastronomi Turizmi Kongresi Bilimsel Komite Üyeliği 21.10.2016
44 GUBÖT Toplantısı 20.10.2016
45 Oryantasyon Programı 12.10.2016
Toplam 80 Kayıt