Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

TÜM HABERLER
Başlık Yayın Tarihi
31 GUBY IV.Uluslararası Türk Dünyası Araştırmaları Sempozyumu'nda Temsil Edildi 15.05.2017
32 Gökçeada UBY Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri 7. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışmasından Madalyalarla Döndü 21.03.2017
33 Doç. Dr. Herdem ASLAN Samsun’da yapılan “DSÇD Kapsamında İlk Değerlendirme ve İyi Çevresel Durum (İÇD) Tanımları” Çalıştayı’na konu lideri olarak katıldı. 01.03.2017
34 GUBY'den AB Destekli Projeye Katılım 01.03.2017
35 GÖKÇEADA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU İLE TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU (TSSF) ARASINDA SCUBA DALIŞ EĞİTİM ÖĞRETİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 14.02.2017
36 Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’in Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Ziyareti 08.02.2017
37 Guby Aşçılık Takımı İstanbul Gastronomi Festivali'nden Madalyalarla Döndü 06.02.2017
38 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Genel Kurulu Gerçekleştirildi 31.01.2017
39 Ders Kapsamında Teknik Gezi 14.11.2016
40 International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences FABA 2016'ya Yüksekokulumuzdan Katılım 14.11.2016
41 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Genel Kurulu Gerçekleştirildi 09.11.2016
42 Osmangazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğrencileri Yüksekokulumuz’daydılar 07.11.2016
43 Deniz İzlemelerinde Standardizasyonun Sağlanması Projesi Ulusal Çalıştayı 25.10.2016
44 Uluslararası Erzincan Sempozyumu 21.10.2016
45 Uluslararası İzmir Gastronomi Turizmi Kongresi Bilimsel Komite Üyeliği 21.10.2016
Toplam 85 Kayıt