Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

TÜM HABERLER
Başlık Yayın Tarihi
31 GUBY Yemek Yarışması 27.05.2017
32 Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) Üyelerinin Katılımıyla "Workshop&Söyleşi" Etkinliği Düzenlendi. 24.05.2017
33 Balıkçılık Teknolojisi Bölümü Dardanos Yerleşkesinde Uygulama Gerçekleştirdi 23.05.2017
34 GUBY'li Öğrenciden Altın Madalya 22.05.2017
35 GUBY VI. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi'nde Temsil Edildi 22.05.2017
36 ÇOMÜ GUBY Asiye Karadeniz Binası Bakan İsmet Yılmaz’ın Katılımıyla Açıldı 15.05.2017
37 GUBY IV.Uluslararası Türk Dünyası Araştırmaları Sempozyumu'nda Temsil Edildi 15.05.2017
38 Gökçeada UBY Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri 7. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışmasından Madalyalarla Döndü 21.03.2017
39 Doç. Dr. Herdem ASLAN Samsun’da yapılan “DSÇD Kapsamında İlk Değerlendirme ve İyi Çevresel Durum (İÇD) Tanımları” Çalıştayı’na konu lideri olarak katıldı. 01.03.2017
40 GUBY'den AB Destekli Projeye Katılım 01.03.2017
41 GÖKÇEADA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU İLE TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU (TSSF) ARASINDA SCUBA DALIŞ EĞİTİM ÖĞRETİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 14.02.2017
42 Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’in Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Ziyareti 08.02.2017
43 Guby Aşçılık Takımı İstanbul Gastronomi Festivali'nden Madalyalarla Döndü 06.02.2017
44 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Genel Kurulu Gerçekleştirildi 31.01.2017
45 Ders Kapsamında Teknik Gezi 14.11.2016
Toplam 91 Kayıt