2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Final Sınav Tarihleri

.

Sınavlar Hakkında Bilgilendirme

1. Online sınavlar Microsoft Teams üzerinden sınav programında mevcut ekip kodlarıyla yapılacaktır.

2. Ödev olarak yapılacak sınavlar daha önce olduğu gibi UBYS (ÇOMÜ Öğrenci Bilgi sistemi) üzerinden gerçekleştirilecektir. E-posta, Whatsapp vb. yöntemlerle ödev gönderenler sınava girmemiş kabul edilecektir. Sınav programındaki tarih ve saate kadar ödevler UBYS sistemine yüklenmelidir. Herhangi bir soruna karşılık 1 gün öncesinden ödevlerin yüklenmesi tavsiye edilmektedir.

3. MS Teams üzerinden yapılacak sınavlara girecek öğrencilerimizin bilgisayarlarını en az 30 dakika önce açmaları ve 15 dakika önce MS Teams programına giriş yaparak sınav evraklarının sistemlerine gelmesini beklemeleri gerekmektedir.

4. Final sınavları için mazeret sınav hakkı yoktur.

TOPLANTI: Engelsiz ÇOMÜ Öğrenci Birimi'nin düzenlediği, 11.01.2021 Pazartesi günü saat 19:00'da gerçekleşecek ve engelli öğrencilerimizin talep ve sorunlarının konuşulacağı "Uzaktan Eğitimde Engeller ve Öneriler" adlı toplantının afişine ulaşmak için tıklayınız....

1-Sınav Tarihleri.pdf