Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

2020-2021 Bahar Dönemi Ara Sınav Tarihleri

2020-2021 Bahar Dönemi Ara Sınav Tarihleri

Sınavlar Hakkında Bilgilendirme:


1. Online sınavlar Microsoft Teams üzerinden ekteki sınav programında mevcut ekip kodlarıyla yapılacaktır.

2. Ödev olarak yapılacak sınavlar daha önce olduğu gibi UBYS (ÇOMÜ Öğrenci Bilgi sistemi) üzerinden gerçekleştirilecektir. Öğrenciler ödevlerini sisteme yüklerken ödev dosya ismini "Öğrenci No_Ad_Soyad" şeklinde yüklemelidirler (Örn. 123456789_Ad_Soyad.doc). Sınav programındaki tarih ve saate kadar ödevler UBYS sistemine yüklenmelidir. Herhangi bir soruna karşılık en az 2 saat öncesinden ödevlerin yüklenmesi tavsiye edilmektedir.

 

3. Ödevlerin UBYS üzerinden yüklenmesi zorunludur. Ödev yükleme işlemi sırasında sistemsel bir problem yaşayan öğrenci olduğu takdirde, öğrenciler söz konusu problemi açıklayan bir e-posta ile sınav programında belirtilen tarih ve saate kadar ilgili dersin öğretim elemanıyla iletişime geçerek ödevlerini e-posta yoluyla teslim edebilirler. Bunun dışında ödevlerin e-posta ile teslimi kabul edilmeyecektir. Ödevin ilgili dersin öğretim elemanına teslimi öğrencinin kendi sorumluluğundadır.

4. Microsoft Teams üzerinden yapılacak sınavlara girecek öğrencilerimizin bilgisayarlarını en az 30 dakika önce açmaları ve 15 dakika önce Microsoft Teams programına giriş yaparak sınav evraklarının sistemlerine gelmesini beklemeleri gerekmektedir.

Ek alanı

Ekler

GUBY 2020-2021 Bahar Dönemi Ara Sınavları.pdf