Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

2020-2021 Güz Dönemi Bütünleme Sınav Programı

Sınavlar Hakkında Bilgilendirme


1. Uzaktan (Online) sınavlar Microsoft Teams üzerinden sınav programında belirtilen ekip kodlarıyla belirtilen tarih ve saatlerde yapılacaktır.

2. Ödev olarak yapılacak sınavlar daha önce olduğu gibi UBYS (ÇOMÜ Öğrenci Bilgi sistemi) üzerinden gerçekleştirilecektir. Bütünleme sınavı ödevlerinin teslimi sadece UBYS sistemi üzerinden yapılacak olup E-posta, Whatsapp vb. yöntemlerle ödev gönderen öğrenciler sınava girmemiş kabul edilecektirler. Sınav programındaki tarih ve saate kadar ödevler UBYS sistemine yüklenmelidir. Sistemde yaşanabilecek herhangi bir soruna karşılık ödevlerin belirtilen süreden en az 2 saat öncesinden yüklenmesi tavsiye edilmektedir.

3. Microsoft Teams üzerinden yapılacak online sınavlara girecek öğrencilerimizin bilgisayarlarını en az 30 dakika önce açmaları, internet bağlantılarını kontrol etmeleri ve Microsoft Teams programına 15 dakika önce giriş yaparak sınav evraklarının sistemlerine yüklenmesini beklemeleri gerekmektedir. Öğrencilerin sınav süresinin bitimine en az 2 dakika kala cevaplarını sistem üzerinden göndermesi gerekmektedir. Söz konusu süreye uyulmadığı taktirde sistemsel sıkıntılar yaşanabilmekte olup, cevapların belirtilen sürede gönderilmesi sorumluluğu tamamen öğrencinin kendisine aittir.

4. Bütünleme sınavları için mazeret sınav hakkı yoktur.

Ekler

2020-2021 Güz Dönemi Bütünleme Sınav Tarihleri.pdf