2021-YKS Kayıt İçin Gerekli Belgelerin Teslimi (Elektronik Kayıt Yapan Öğrenciler İçin)

Elektronik kaydı gerçekleştirilen öğrenciler, 11-22 Ekim 2021 tarihleri arasında Yüksekokulumuza gelerek öğrenci işleri büromuzdan "kayıt zarflarını" alacaklardır. Kayıt zarfının ön yüzü doldurularak kayıt olduklarını gösterir E-Devlet'ten almış oldukları barkodlu çıktıyı kayıt için istenen tüm belgelerle birlikte, kayıt zarfının içine koyarak kayıt masasına teslim etmeleri gerekmektedirler. Belgelerini eksiksiz teslim ederek kayıt olduğuna dair imza atan öğrencilerimiz kayıt işlemlerini tamamlanmış olacaklardır. Belgelerini eksik getirenler ya da belirtilen tarihlerde belgelerini teslim etmeyen öğrenciler ile öğrenim ücretini yatırmayan öğrenciler öğrencilik haklarından yararlanamayacaklardır.