Sınav tarihleri ekteki gibidir;
CANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ GOKCEADA UYGULAMALI BİLİMLER YUKSEKOKULU (GUBY) GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BOLUMU LİSANS PROGRAMI- 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV ROGRAMI
|
|||||
|
26. 12. 2022- PAZARTESI |
27. 12. 2022-SALI |
28. 12. 2022-CARSAMBA |
29. 12. 2022-PERSEMBE |
30. 12. 2022-CUMA |
10:00 11.00 |
|
Gıdalarda Duyusal Analiz (2) Derslik 6 -12
|
Şarap kültürü Derslik 4 |
Mutfak Yönetimi Derslik 6- 11 -12 |
|
11:00 12.00 |
Mutfak Teknikleri I Derslik 6 -11 -12 |
Y. DİL Derslik 6-11- 12 |
Mesleki İngilizce 1 Derslik 11- 12 Mesleki Fransızca 1 Derslik 4 |
A.İ.TT Derslik 6-11 |
Yöresel Mutfak 1 Derslik 6-12 |
12:00 13.00 |
Dünya Mutfakları Derslik 6- 12 |
Gastronomi ve Bilişim Derslik 11- 12 |
Gıda Güvenliği ve Hijyen (1) Derslik 6 -11- 12 |
Slow Food (3) Derslik 11 |
Türk Dili 1 Derslik 6 -11 -12 |
13.00 14.00 |
Girişimcilik 1 Derslik 11-12 |
Soğuk Mutfak Derslik 11-12 |
Bahçe Ürünleri Yetiştirme Derslik 6 |
Deniz Mahsulleri Derslik 12 |
|
14.00 15.00 |
|
Zeytin ve Zeytinyağı Derslik 4 |
|
Restoran Yönetimi Derslik 4 |
|
|
|||||
SAAT |
02. 01. 2023-PAZARTESI |
03. 01. 2023-SALI |
04. 01. 2023-CARSAMBA |
05. 01. 2023-PERSEMBE |
06. 01. 2023-CUMA |
10:00 11.00 |
|
Yemek ve Mitoloji Derslik 6 |
Gastronomi Yazarlığı (2) Derslik 4
|
Kariyer Planlama (1) Derslik 6 -12 |
Unlu Mamuller Derslik 6 |
11:00 12.00 |
Gastronomiye Giriş Derslik 6- 11-12 |
Gastronomi Araştırmaları 1 Derslik 11- 12 |
Menü Yönetimi Derslik 6- 12 |
Süt ve Süt Ürünleri Derslik 6
|
Araştırma Yöntemleri Derslik 11-12
|
12:00 13.00 |
Yemek ve Kültür Derslik 4 |
Gıda Sanayi Ekonomisi Derslik 6- 12
|
Gıda Ürünleri Derslik 6- 11- 12 |
Mesleki Fransızca 3 Derslik 4 Mesleki İngilizce 3 Derslik 11- 12 |
Yöresel Mutfak 3 Derslik 6- 12 |
13.00 14.00 |
|
Yaratıcı Yemek Pişirme (4) Derslik 12 |
Yiyecek Sistemleri Derslik 11- 12 |
Mutfak Akımları Derslik 11- 12 |
|