Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

2022-2023 Güz Dönemi Dönem Sonu Sınav Programı

Sınav tarihleri ekteki gibidir;

CANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ GOKCEADA UYGULAMALI BİLİMLER YUKSEKOKULU (GUBY)

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BOLUMU LİSANS PROGRAMI- 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV ROGRAMI

 

 

26. 12. 2022- PAZARTESI

27. 12. 2022-SALI

28. 12. 2022-CARSAMBA

29. 12. 2022-PERSEMBE

30. 12. 2022-CUMA

10:00 11.00

 

Gıdalarda Duyusal Analiz (2)

Derslik 6 -12

 

Şarap kültürü

Derslik 4

Mutfak Yönetimi

Derslik 6- 11 -12

 

11:00 12.00

Mutfak Teknikleri I

Derslik 6 -11 -12

Y. DİL

Derslik 6-11- 12

Mesleki İngilizce 1

Derslik 11- 12

Mesleki Fransızca 1

Derslik 4

A.İ.TT

Derslik 6-11

Yöresel Mutfak 1

Derslik 6-12

12:00 13.00

Dünya Mutfakları

Derslik 6- 12

Gastronomi ve Bilişim

Derslik 11- 12

Gıda Güvenliği ve Hijyen (1)

Derslik 6 -11- 12

Slow Food (3)

Derslik 11

Türk Dili 1

Derslik 6 -11 -12

13.00 14.00

Girişimcilik 1

Derslik 11-12

Soğuk Mutfak

Derslik 11-12

Bahçe Ürünleri Yetiştirme

Derslik 6

Deniz Mahsulleri

Derslik 12

 

14.00

15.00

 

Zeytin ve Zeytinyağı

Derslik 4

 

Restoran Yönetimi

Derslik 4

 

 

SAAT

02. 01. 2023-PAZARTESI

03. 01. 2023-SALI

04. 01. 2023-CARSAMBA

05. 01. 2023-PERSEMBE

06. 01. 2023-CUMA

10:00 11.00

 

Yemek ve Mitoloji

Derslik 6

Gastronomi Yazarlığı (2)

Derslik 4

 

Kariyer Planlama (1)

Derslik 6 -12

Unlu Mamuller

Derslik 6

11:00 12.00

Gastronomiye Giriş

Derslik 6- 11-12

Gastronomi Araştırmaları 1

Derslik 11- 12

Menü Yönetimi

Derslik 6- 12

Süt ve Süt Ürünleri

Derslik 6

 

Araştırma Yöntemleri

Derslik 11-12

 

12:00 13.00

Yemek ve Kültür

Derslik 4

Gıda Sanayi Ekonomisi

Derslik 6- 12

 

Gıda Ürünleri

Derslik 6- 11- 12

Mesleki Fransızca 3

Derslik 4

Mesleki İngilizce 3

Derslik 11- 12

Yöresel Mutfak 3

   Derslik 6- 12             

13.00 14.00

 

Yaratıcı Yemek Pişirme (4)

Derslik 12

Yiyecek Sistemleri

Derslik 11- 12

                      

Mutfak Akımları

Derslik 11- 12

 

Ekler

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BOLUMU LİSANS PROGRAMI- 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI.pdf

Dilek ve Önerileriniz İçin RİMER
(Rektörlük İletişim Merkezi)