Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

GastroAntalya 2025 Yarışması Ön Eleme Duyurusu

 

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilerinin ulusal platformlarda yeteneklerini sergilemesine olanak tanımak amacıyla, 21-23 Kasım 2025 tarihlerinde düzenlenecek GastroAntalya Gastronomi Yarışması için temsilci öğrencilerimizi belirlemek üzere bir ön eleme gerçekleştirilecektir.

Yarışma Kategorileri

·        Türk Mutfağı (Ekip Yarışması: Başlangıç, Ana Yemek, Tatlı)

·        Makarna (Bireysel)

·        Pizza (Bireysel)

·        Balık (Bireysel)

Başvuru ve Değerlendirme Süreci

Öğrenciler, katılmak istedikleri kategori ya da kategoriler için başvuru formunu doldurarak en geç 19 Eylül 2025 tarihinde 17:00'a kadar öğrenci işleri birimine teslim etmelidir.

Ön başvuruların ardından komisyon tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda ön elemeye katılacak öğrenciler belirlenecektir. Ön elemede başarılı olan öğrenciler, okulumuzu GastroAntalya’da temsil etme hakkı kazanacaktır.

Önemli Tarihler

·        Başvuru için son gün: 19 Eylül 2025 (17:00'a kadar)

·        Etkinlik tarihi: 21-23 Kasım 2025

Detaylı bilgi için bölüm başkanlığına başvurabilirsiniz.

Ulusal ölçekte düzenlenen bu önemli organizasyonda yer almak isteyen öğrencilerimizin başvurularını bekliyoruz.

Ekler

GastroAntalya_Basvuru_Formu.pdf