(ÖNEMLİ DUYURU) STAJ KOMİSYONU KARARLARI -DÜZELTİLMİŞ LİSTE-

Yüksekokul Staj Komisyonu 10.11.2021 tarihinde toplanmış olup 2020-2021 akademik yılında zorunlu mesleki stajlarını yapmış olan öğrencilerin staj dosyaları ve evraklarını incelemiş ve ekteki dosyada yer alan kararları almıştır.

* Staj tarihleri daha önce ilan edildiği gibi, stajlarını 5 iş günü yapan öğrenciler için 5 Temmuz-23 Ağustos 2021, 6 iş günü yapan öğrenciler için ise 5 Temmuz-16 Ağustos 2021 tarihleri arasında olmalıdır. Bu kaideye uymayan staj dosyasını teslim etmiş ilgili öğrenciler, staj dosyalarını öğrenci işleri bürosundan elden imza karşılığı teslim alarak evrakların tümünü söz konusu tarihlere uyarlayarak tekrar teslim etmelidirler. Staj evraklarını elden teslim alamayacak mezun aşamasındaki öğrenciler ise ilgili staj evraklarının tümünü söz konusu tarihler uyarınca tekrar hazırlayarak posta/kargo yoluyla teslim etmelidirler.

** Staj kapak sayfası (EK-5) eksik olan öğrenciler, staj dosyalarını öğrenci işleri bürosundan elden imza karşılığı teslim alarak ilgili evrakı tamamladıktan sonra staj dosyalarını tekrar teslim etmelidirler.

*** Staj yeri değerlendirme formu (EK-4) eksik veya imzasız olan öğrenciler, staj dosyalarını öğrenci işleri bürosundan elden imza karşılığı teslim alarak ilgili evrakı tamamladıktan sonra staj dosyalarını tekrar teslim etmelidirler. Staj evraklarını elden teslim alamayacak mezun aşamasındaki öğrenciler ise ilgili staj evrakını tamamlayarak staj dosyasını tekrar hazırlamalı ve posta/kargo yoluyla teslim etmelidirler.

**** Stajyer değerlendirme formu (EK-3) eksik olan öğrenciler, ilgili değerlendirme formunu staj yaptıkları işletmeden kapalı zarf halinde imzalı/kaşeli şekilde temin ederek öğrenci işleri bürosuna elden veya posta/kargo yoluyla teslim etmelidirler.

NOT: Öğrenci isimleri mevzuat gereği gizlenmiş olup sonuçlar öğrenci nolarına bakılarak öğrenilebilir veya listenin açık haline Yüksekokul öğrenci işleri bürosundan ulaşılabilir.

Ekler

Staj komisyonu kararları GÜNCEL.pdf