Uluslararası Aşçılar Şampiyonası’na Gidiyoruz

YARIŞMA

9. Helal Zirvesi ve 10. İİT Helal Expo 2023 kapsamında gerçekleştirilecek olan "Uluslararası Aşçılar Şampiyonası", 30 ülkeden 250 deneyimli yarışmacı, 60 jüri üyesi ve 100'e yakın özel yetenekli çocuğun katılımıyla 23-26 Kasım 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecektir.

Geçtiğimiz yıl, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 8. Dünya Helal Zirvesi'nde düzenlenen Uluslararası Aşçılar Şampiyonası'na üniversiteler kategorisinde katılmış ve 7 ülke arasından birinci olarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Bu yıl da aynı başarıyı tekrarlamak için heyecanla hazırlanıyoruz.

Siz de bu eşsiz deneyimi yaşamak, kazanan ekibin bir parçası olmak istemez misiniz?