(YARIŞMA) 3. Geleneksel Yaratıcı Tarifler Yarışması: Kahveli-Kakaolu Tatlar

Yarışma

Başvuru Tarihi: 23.10.2023 (Mesai Bitimine Kadar)

Yarışma Tarihi: 01.11.2023 Saat: 13:00

YARIŞMA KURALLARI

• Yarışmaya katılmak için ön şart GUBY öğrencisi olmaktır.
  • Yarışmaya katılım gruplar halinde gerçekleşecek ve her grup 3 kişiden oluşacaktır.
  • Katılımcı gruplar yarışmaya içeriğinde kahve veya kakao ya da her iki ürün bir arada olmak şartı ile kendi belirledikleri özgün bir tarif ile katılmalıdır.
  • Yarışma süresi 1 saattir ve yalnızca tek yemek çeşidi hazırlanacaktır.
  • Yemeğin tarifi, yarışmacı grup tarafından 18-23 EKİM 2023 tarihleri arasında şekil şartlarına uyularak hazırlanmış bir dosya ile Arş. Gör. Necati Karakaş’a teslim edilecektir. Dosya formatı ektedir.
  • Katılımcıların hazırladıkları dosyalar jüri tarafından ön elemeye tabi tutulacak, finale kalan 6 grup yarışmaya hak kazanacaktır.
  • Ön eleme sonuçları 27 EKİM 2023 tarihinde GUBY web sayfası ve okul panolarından duyurulacaktır.
  • Finale kalan gruplar, yarışma esnasında 4 sunum tabağı hazırlamak zorundadır.
  • Finalistler grup numarası ve isimlerinin yazılı olduğu yaka kartları taşımak zorundadır.
  • Yarışma sonunda kullandığı malzemeleri ve istasyonu gerekli düzen ve hijyen koşullarında teslim etmeyen gruplar diskalifiye edilecektir. (Maske, eldiven ve bone kullanımı zorunludur)

Ekler

Yarışma Başvuru Dosya Formatı.docx