Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ 25. YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA GÖKÇEADA 1. YÖRESEL YEMEK YARIŞMASI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin 25. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan 1. Yöresel Gökçeada Yemek Yarışması'nın detayları şu şekildedir;

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ 25. YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA

GÖKÇEADA 1. YÖRESEL YEMEK YARIŞMASI

26 MAYIS 2017 CUMA SAAT 10:00

YARIŞMAYA KATILIM KOŞULLARI;

  • YARIŞMAYA GUBY VE GÖKÇEADA MYO ÖĞRENCİLERİ KATILABİLİR
  • BAŞVURULAR GÖKÇEADA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU SİTESİNDE YER ALAN YARIŞMA DUYURUSUNDAKİ HAZIR FORM İLE BİZZAT YAPILMALIDIR
  • YAPILACAK YEMEKLE İLGİLİ REÇETE (EN FAZLA 1 SAYFA VE AÇIKLAYICI) OLMALIDIR
  • YARIŞMACILAR EN FAZLA 1 YEMEKLE KATILABİLİR
  • YARIŞMA GÖKÇEADA YÖRESİNE AİT YEMEKLER ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.
  • YARIŞMACILAR EVDE HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI YEMEKLERİ SUNUMA HAZIR HALDE 26 MAYIS 2017 CUMA GÜNÜ SAAT 09:30'DA GUBY GASTORONOMİ ATÖLYESİ'NDE (YENİ) HAZIR BULUNDURACAKLARDIR.
  • YEMEKLERİN ISITILMASI İÇİN GEREKLİ ARAÇ GEREÇ (TÜP, MİKRODALGA, FIRIN, SERVİS EKİPMANI VB.) TERTİP KOMİTESİ TARAFINDAN TEMİN EDİLECEKTİR.
  • YAPILAN YEMEKLER EN AZ 6 KİŞİLİK OLACAK ŞEKİLDE PLANLANMALIDIR.
  • YARIŞMAYA KATILIM ÜCRETSİZDİR.

DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ:

  • YEMEĞİN YÖRESEL OLMASI (20 PUAN)
  • LEZZETİ (20 PUAN)
  • SUNUM VE GÖRÜNÜŞ (20 PUAN)
  • ADI VE TARİFE UYGUNLUĞU (20 PUAN)
  • RENK, KOKU VE KIVAM (20 PUAN)

ÖDÜLLER:

YARIŞMA BİRİNCİSİ, İKİNCİSİ VE ÜÇÜNCÜSÜ JÜRİ TARAFINDAN YARIŞMA SONUCUNA GÖRE ÖDÜLLENDİRİLECEKTİR.

YARIŞMANIN YERİ VE ŞEKLİ:

YARIŞMA 26 MAYIS 2017 CUMA GÜNÜ SAAT 10:00'DA GÖKÇEADA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ASİYE KARADENİZ BİNASI'NDA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

YARIŞMA SONUÇLARI, YARIŞMADAN HEMEN SONRA AÇIKLANACAK VE ÖDÜL TÖRENİ AYNI GÜN YAPILACAKTIR.

BAŞVURULAR 22-24 MAYIS AKŞAM SAAT 17:00'A KADAR MESAİ SAATLERİ İÇERİSİNDE GÖKÇEADA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU'NA ARŞ. GÖR. NECATİ KARAKAŞ'A BİZZAT YAPILACAKTIR.

(İLETİŞİM: 0 543 417 3197)

Ekler

Katılım Formu.docx