ÇOMÜ Turizm Fakültesi 9. Kariyer Günleri Etkinliği (30-31 Mart 2021)

ÇOMÜ Turizm Fakültesi 9. Kariyer Günleri Etkinliği Microsoft Teams programı üzerinden 30-31 Mart 2021 tarihlerinde eş zamanlı bir şekilde gerçekleştirilecektir. Tüm öğrencilerimizi ve mezunlarımızı etkinliğimize bekliyoruz.

ÇOMÜ Turizm Fakültesi 9. Kariyer Günleri

Etkinlik Programı

AÇILIŞ OTURUMU

30.03.2021 10:00 – 12:00

Açılış Konuşması

Prof. Dr. Sedat Murat (ÇOMÜ Rektörü)

Panel

Pandemi Sonrası Turizm: Sektör-Üniversite İş Birliği

(Oturuma girmek için tıklayınız.)

Moderatör: Prof. Dr. Mustafa Boz (ÇOMÜ Turizm Fakültesi Dekan V.)

Katılımcılar

Ahmet Çelik (TÜRSAB Çanakkale Körfez BTK Başkanı)

Armağan Aydeğer (ÇATOD Başkanı)

Berk Akgun (Front Office Manager - Hilton Belfast Templepatrick Golf & Country Club)

Cihan Müşterioğlu (ÇARO Başkanı)

Doğukan Çelik (Chef de Partie – The Knickerbocker Hotel Long Island New York)

İsmet Balkan (Çanakkale Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı)

Pınar Atak  (Titanic Hotels Regional Revenue Manager)

12:30 – 15:00

Be Premium Hotels Bodrum (Moderatör: Dr. Oğuz Taşpınar) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Hotel Cura (Moderatör: Arş. Gör. Oğuzhan Dülgaroğlu) – Oturuma girmek için tıklayınız.

Regnum Carya Hotel (Moderatör: Doç. Dr. Gencay Saatcı) - Oturuma girmek için tıklayınız.

RadissonBlu Otel Çeşme (Moderatör: Arş. Gör. Ümit Çarbuğa) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Ilıca Hotel SPA & Thermal Resort (Moderatör: Dr. Serkan Türkmen) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Alaçatı Porto Beach Resort (Moderatör: Doç. Dr. Erol Duran) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Troia Tusan Hotel & Anzac Hotels (Moderatör:  Doç. Dr. Murat Aksu) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Musho Otel (Moderatör: Dr. Buket Buluk Eşitti) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Assos Eden Hotel Group  (Moderatör: Doç. Dr. Tülay Güzel) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Wilusa Turizm (Moderatör:  Prof. Dr. Mustafa Boz) - Oturuma girmek için tıklayınız.

15:15 – 18:00

Kempinski Hotel Barbaros Bay (Moderatör: Arş. Gör. Ümit Çarbuğa) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Manici Kasrı Otel (Moderatör:  Prof. Dr. Mustafa Boz) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Duja Bodrum Hotel (Moderatör: Arş. Gör. Oğuzhan Dülgaroğlu) – Oturuma girmek için tıklayınız.

Hapimag Sea Garden Resort (Moderatör: Dr. Serkan Türkmen) - Oturuma girmek için tıklayınız.

KUUM Hotel & SPA (Moderatör: Dr. Buket Buluk Eşitti) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Vogue Hotel Supreme Bodrum (Moderatör: Doç. Dr. Erol Duran) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Ramada Resort Lara (Moderatör:  Doç. Dr. Murat Aksu) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Kolin Hotel (Moderatör: Doç. Dr. Gencay Saatcı) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Doria Hotel Bodrum (Moderatör: Doç. Dr. Tülay Güzel) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Northwest Turizm (Moderatör: Dr. Oğuz Taşpınar) - Oturuma girmek için tıklayınız.

09:00 – 12:00

Ayvalık Çınar Hotel (Moderatör: Dr. Oğuz Taşpınar) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Pinecone Boutique Otel (Moderatör: Dr. Buket Buluk Eşitti) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Mola Cunda Hotel (Moderatör: Arş. Gör. Ümit Çarbuğa) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Cunda Despot Evi (Moderatör: Doç. Dr. Gencay Saatcı) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Ortunç Otel (Moderatör: Arş. Gör. Oğuzhan Dülgaroğlu) – Oturuma girmek için tıklayınız.

Afytos Hotels (Moderatör: Doç. Dr. Tülay Güzel) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Tatilbudur (Moderatör: Dr. Serkan Türkmen) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Selectum Family Resort (Moderatör:  Doç. Dr. Murat Aksu) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Selectum Luxury Resort Belek (Moderatör: Doç. Dr. Erol Duran) - Oturuma girmek için tıklayınız.

TJS Turizm (Moderatör:  Prof. Dr. Mustafa Boz) - Oturuma girmek için tıklayınız.

12:15 – 15:00

Swissotel Resort Bodrum Beach (Moderatör: Arş. Gör. Oğuzhan Dülgaroğlu) – Oturuma girmek için tıklayınız.

Babaylon Hotel (Moderatör: Dr. Oğuz Taşpınar) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Assos Dove Hotel Resort & SPA (Moderatör: Dr. Serkan Türkmen) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Sunsan Hotel (Moderatör: Doç. Dr. Erol Duran) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Çeşme Reges Luxury Collection Resort & SPA (Moderatör: Dr. Buket Buluk Eşitti) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Yalçın Otel (Moderatör: Doç. Dr. Gencay Saatcı) - Oturuma girmek için tıklayınız.

İda Costa Otel (Moderatör:  Prof. Dr. Mustafa Boz) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Asteria Kremlin Palace (Moderatör:  Doç. Dr. Murat Aksu) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Wome Deluxe (Moderatör: Doç. Dr. Tülay Güzel) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Crowded House Tours (Moderatör: Arş. Gör. Ümit Çarbuğa) - Oturuma girmek için tıklayınız.

15:15 – 18:00

Doğuş Hospitality & Retail (Moderatör: Arş. Gör. Oğuzhan Dülgaroğlu) – Oturuma girmek için tıklayınız.

Asteria Bodrum Resort (Moderatör: Arş. Gör. Ümit Çarbuğa) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Six Senses Kaplankaya (Moderatör: Dr. Oğuz Taşpınar) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Faustina Hotel (Moderatör: Dr. Buket Buluk Eşitti) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Ephesia Hotels (Moderatör: Doç. Dr. Erol Duran) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Hillside Beach Club (Moderatör: Doç. Dr. Gencay Saatcı) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Baia Hotels (Moderatör: Doç. Dr. Tülay Güzel) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Port Nature Otel (Moderatör:  Doç. Dr. Murat Aksu) - Oturuma girmek için tıklayınız.

ETSTUR (Moderatör: Dr. Serkan Türkmen) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Seven Turizm (Moderatör:  Prof. Dr. Mustafa Boz) - Oturuma girmek için tıklayınız.

Oturum linkleri etkinlikten bir gün önce aktif edilecektir.