Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Gastronomi Bölümü; Workshop ve Söyleşi
20 Mayıs 2016 tarihinde Gökçeada Uygulmalı Bilimler Yüksekokulu bünyesinde söyleşi ve workshop'tan oluşan bir etkinlik düzenlenecektir. Etkinliğe katılacak konuklar;
  • Bayram ÖZREK  (GASTRONOMİ VE YEMEK KÜLTÜRÜ DERNEĞİ BAŞKANI,TÜRKİYE AŞÇILAR VE ŞEFLER FEDERASYONU GENEL SEKRETERİ)
  • Hülya EROL (YEMEK ARAŞTIRMACISI VE YEMEK YAZARI)
  • İbrahim ÖZDEMİR (EĞİTMEN ŞEF AŞÇI)
Etkinlik ücretsizdir. Etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir.