Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Gastronomi Bölümü; Workshop ve Söyleşi

17 Mayıs 2017 tarihinde Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bünyesinde ünlü şef ve yemek yazarlarının katılacağı bir söyleşi ve Türk/Osmanlı Mutfağından örneklerin yer alacağı bir workshop'tan oluşan, "SÖYLEŞİ-WORKSHOP" etkinliği düzenlenecektir. Etkinliğe katılacak konuklar;

  • Bayram ÖZREK  (GASTRONOMİ VE YEMEK KÜLTÜRÜ DERNEĞİ BAŞKANI,TÜRKİYE AŞÇILAR VE ŞEFLER FEDERASYONU GENEL SEKRETERİ)
  • Hülya EROL (YEMEK ARAŞTIRMACISI VE YEMEK YAZARI)
  • Hakan UÇKUN (ŞEF)

 

Söyleşi: 17 Mayıs 2017 Saat:10:00 Gökçeada Meslek Yüksekokulu Çok Amaçlı Sinema Salonu

Workshop: 17 Mayıs 2017 Saat: 13:00 Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Uygulama Mutfağı (Yeni Bina)

 

Etkinlik ücretsizdir. Etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Dilek ve Önerileriniz İçin RİMER
(Rektörlük İletişim Merkezi)