Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Panel ve Workshop

20 Mayıs 2022 Cuma günü Okan Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İlkay GÖK, Marias Restoranı Kurucusu Chef Maria EKMEKÇİOĞLU ve Et İşleme Uzmanı Recer AYTUĞ'u Yüksekokulumuzda ağırlıyoruz. Moderatörlüğünü Öğr. Gör. Özkan YAZAR'ın yapacağı "Türk Mutfağı ve Gastronomi" konulu panelin ardından "Marmara Bölge Mutfağı" ve "Kuzu Karkas İşleme" konulu workshop yapılacaktır. Panel saat 11:00'da, workshop ise saat 13:00'da gerçekleştirilecektir. Tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Dilek ve Önerileriniz İçin RİMER
(Rektörlük İletişim Merkezi)