Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Pirge Akademi "Mutfakta Profesyonel Bıçak Eğitimi"

 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile PİRGE Akademi iş birliğiyle, yüksekokulumuzda “Mutfakta Profesyonel Bıçak Eğitimi” gerçekleştirilecektir.

Bu eğitimde;

  • Profesyonel mutfaklarda kullanılan temel bıçaklar,

  • Mutfakta güvenli bıçak kullanımı,

  • Bıçak anatomisi ve tutuş teknikleri,

  • Masatlama teknikleri,

  • Bıçak seçimi, temizliği ve bakımı

gibi konular uygulamalı olarak ele alınacaktır.

Etkinlik, 7 Ekim Salı günü saat 10.30’da Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nda 1 No'lu mutfakta gerçekleştirilecektir.

Tüm mutfak tutkunları davetlidir! Ayrıca eğitim sonunda 3 şanslı katılımcıya PİRGE’den özel hediyeler verilecektir.