Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile PİRGE Akademi iş birliğiyle, yüksekokulumuzda “Mutfakta Profesyonel Bıçak Eğitimi” gerçekleştirilecektir.
Bu eğitimde;
Profesyonel mutfaklarda kullanılan temel bıçaklar,
Mutfakta güvenli bıçak kullanımı,
Bıçak anatomisi ve tutuş teknikleri,
Masatlama teknikleri,
Bıçak seçimi, temizliği ve bakımı
gibi konular uygulamalı olarak ele alınacaktır.
Etkinlik, 7 Ekim Salı günü saat 10.30’da Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nda 1 No'lu mutfakta gerçekleştirilecektir.
Tüm mutfak tutkunları davetlidir! Ayrıca eğitim sonunda 3 şanslı katılımcıya PİRGE’den özel hediyeler verilecektir.