Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

7. Dünya Helal Zirvesi'nden Altın Madalya ile Dönen Öğrencilerimizden Rektörümüze Ziyaret

8. İİT Helal Fuarı ve 7.Dünya Helal Zirvesi'nde düzenlenen Uluslararası Aşçılık Şampiyonası'nda tatlı kategorisinde altın madalya kazanan Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Rektörümüz Prof. Dr. Sedat MURAT'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektörümüze katkı ve desteklerinden dolayı Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa EKİCİ teşekkür belgesi takdim etti. 

Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sevan AĞDAMAR, yarışmaya öğrencileri hazırlayan Öğr. Gör. Zeynep Ceren KÖSE ve Yüksekokul Sekreteri Alper AKARKEN de ziyarette hazır bulunurken, Rektörümüz Prof. Dr. Sedat MURAT akademik ve idari personel ile yarışmada altın madalya kazanan öğrenciler Yağmur Ezgi ER, Melisa ÇOKKAN, Moarrem ACHMET ve Hande MAHMUT ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Sedat MURAT uluslararası yarışmada alınan ödülde emeği geçenleri tebrik ederken, Çanakkale'nin bir gastronomi şehri olduğunun ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları'nın öneminin altını çizerek bu bölüme verdikleri desteklerin hız kesmeden devam edeceğini söylediler.