Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü akreditasyon süreci kapsamında yürütülen çalışmalar doğrultusunda, 07 Nisan 2025 tarihinde yiyecek içecek ve konaklama sektöründen temsilcilerin katılımıyla bir dış paydaş toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özkan Yazar ile sektör temsilcileri, yeni öğretim planı taslağında yer alması önerilen dersler üzerine verimli bir değerlendirme süreci yürüttü. Karşılıklı fikir alışverişi ile şekillenen görüşmelerde, sektörel beklentiler ve akademik hedefler doğrultusunda programın güncellenmesine yönelik önemli katkılar sağlandı.
Toplantı, öğretim planının son halini alması sürecinde, öğrenciler ve mezunlarla yapılan önceki görüşmeleri tamamlayıcı nitelikte önemli bir adım oldu.