Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Deniz Mahsulleri Dersi'nde Son Atölye: Poseidon Restaurant'ta Lezzetli Bir Gün

Atölye

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Özge Büyük'ün yürütücüsü olduğu Deniz Mahsulleri Dersi kapsamında gerçekleştirilen son atölye etkinliği, Poseidon Restaurant’ta tamamlandı. Etkinlikte, öğrenciler Gökçeada gastronomi sektörünün tecrübeli isimleriyle bir araya gelerek önemli deneyimler edindiler.

Poseidon Restaurant’ın işletme sahibi Serhat Çetinsoy ve deneyimli şefi Fecti Tanko, öğrencilere restoran işletmeciliği ve deniz mahsullerinin incelikleri üzerine bilgi ve tecrübelerini aktardı. Öğrenciler, şef Tanko’nun rehberliğinde hem teorik hem de uygulamalı olarak çeşitli deniz ürünleri tariflerini deneyimleme fırsatı buldu.

Poseidon Restaurant ailesine, sektörel bilgi birikimlerini öğrencilerimizle paylaştıkları ve desteklerini sundukları için teşekkür ederiz.