Atölye Çalışması
16 Ekim 2024 tarihinde, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü bünyesinde Öğr. Gör. Özge BÜYÜK'ün yürütücülüğünde gerçekleştirilen "Deniz Mahsulleri" dersi kapsamında özel bir atölye çalışması düzenlendi. Etkinliğe dış paydaşlarımızdan İşletmeci Şenol DAĞINIK katılarak, öğrencilere deniz mahsullerinin işlenmesi ve sunumu hakkında detaylı bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Atölye çalışmasının ardından, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hande KANDUR ARSLAN'ın da katılımıyla Şenol DAĞINIK'a katkılarından ötürü Teşekkür Belgesi takdim edildi. Sektörle olan bu verimli işbirliği için yarttığı imkandan dolayı kendilerine minnettarlığımızı sunarız.