Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Deniz Mahsulleri Dersi'nin Bu Haftaki Konuğu Şef Hüseyin Eser Oldu.

Workshop

Öğr. Gör. Dr. Özge Büyük'ün yürüttüğü Deniz Mahsulleri Dersi, 13 Kasım 2024 tarihinde Anemos Hotel'in deneyimli şefi Hüseyin Eser'i ağırladı. Hüseyin Eser, Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileriyle sektördeki deneyimlerini paylaşırken, aynı zamanda deniz mahsullerine dair çeşitli tarifleri de uygulamalı olarak tanıttı. Öğrenciler, Şef Hüseyin Eser'in tarifleriyle birebir çalışarak, deniz mahsullerinin hazırlanması ve sunumuna dair edindikleri bilgileri pratiğe dönüştürdüler ve farklı deniz mahsulleriyle ilgili önemli püf noktalarını öğrenme fırsatı buldular. Kendisine, ayırdığı zaman ve sunduğu katkılardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.