Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Toplantı

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2024-2025 Akademik Yılı Bahar Dönemi değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özkan Yazar’ın odasında düzenlenen toplantıya bölüm akademisyenleri katılım sağladı.

Toplantıda mevcut dönemin genel değerlendirmesi yapılırken, 2025-2026 Akademik Yılı Güz Dönemi ders talepleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca yaz dönemine yönelik planlamalar ve TURAK akreditasyon başvuru süreci üzerine görüşmeler gerçekleştirildi. Görüş ve önerilerin alınmasının ardından toplantı sona erdi.