Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi.

Toplantı

Yüksekokulumuz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, tüm kadrolu öğretim elemanlarının katılımı ile 31.01.2024 tarihinde saat 11:00'da bölüm toplantısı gerçekleştirmiştir.

Yüksekokul sekreterliğinde düzenlenen toplantıda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi ile ilgili kayıtlar ve ders kontenjanları gibi konular başta olmak üzere karşılaşılabilecek sorunlar ile alakalı fikir alışverişinde bulunulmuş; dönem içerisine planlanacak etkinlikler (Geleneksek Okul İçi Yemek Yarışması, Ulusal-Uluslararası yarışma vb. etkinlikler, mezuniyet etkinlikleri vb.) ile ilgili bir çerçeve çizilmiş; etkinlikler ile alakalı olarak dış paydaş görüşmeleri planlanırken ve Bahar Dönemi İş Planı oluşturulurken bu çerçeve dahilinde hareket edilmesi kararlaştırılmıştır. Son olarak, ilgili konuların önümüzdeki günlerde gerçekleştirilmesi planlanan 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı'nda da görüşülmek üzere götürülmesi kararı alınarak toplantı sona ermiştir.