Toplantı
Yüksekokulumuz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, tüm kadrolu öğretim elemanlarının katılımı ile 31.01.2024 tarihinde saat 11:00'da bölüm toplantısı gerçekleştirmiştir.
Yüksekokul sekreterliğinde düzenlenen toplantıda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi ile ilgili kayıtlar ve ders kontenjanları gibi konular başta olmak üzere karşılaşılabilecek sorunlar ile alakalı fikir alışverişinde bulunulmuş; dönem içerisine planlanacak etkinlikler (Geleneksek Okul İçi Yemek Yarışması, Ulusal-Uluslararası yarışma vb. etkinlikler, mezuniyet etkinlikleri vb.) ile ilgili bir çerçeve çizilmiş; etkinlikler ile alakalı olarak dış paydaş görüşmeleri planlanırken ve Bahar Dönemi İş Planı oluşturulurken bu çerçeve dahilinde hareket edilmesi kararlaştırılmıştır. Son olarak, ilgili konuların önümüzdeki günlerde gerçekleştirilmesi planlanan 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı'nda da görüşülmek üzere götürülmesi kararı alınarak toplantı sona ermiştir.