Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi.

Toplantı

Yüksekokulumuzda, 30 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 16:00'da, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nde görevli tüm kadrolu öğretim elemanlarının katılımı ile bölüm toplantısı düzenlenmiştir. Toplantı, geçtiğimiz akademik yılın işleyiş açısından değerlendirilmesi ile başlamış ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak görüş ve öneriler dile getirilmiştir. Ardından, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı ders dağılımlarının görüşülmesine başlanmış ancak görüş, öneri ve ders taleplerinin görüşülmesine eğitim öğretim planının daha detaylı bir şekilde incelenmesinin ardından, tarihi önümüzdeki günlerde netlik kazanacak olan GUBY Akademik Genel Kurul Toplantısı'nda ele alınmasına karar verilmiştir.