Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Bölüm Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Bölüm Kurul Toplantısı

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Kurulu Toplantısı, 30 Temmuz 2025 tarihinde Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Özkan Yazar başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, bölümün stratejik plan hedefleri doğrultusunda akademik ve sosyal faaliyetler değerlendirildi ve öğrenci memnuniyetini artırmaya yönelik öneriler ele alındı.

Yeni akademik yılda uygulanacak ders içerikleri, ders görevlendirme listeleri ve seçmeli ders kontenjanları belirlendi. Ayrıca, Erasmus değişim programına katılan öğrencilerin ders seçim süreci ile ilgili koordinasyon konuları görüşüldü. Bölüm akreditasyon süreci için ön değerlendirme raporu incelenerek yol haritası oluşturuldu. Üniversitemizin yeni yapay zeka asistanı BİLGE’nin etkin kullanımı için gereken çalışmalar da komisyon tarafından tamamlandı. 

Toplantı karşılıklı görüş ve önerilerin alınmasıyla sona erdi.