Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nün 2024-2025 Akademik Yılı çalışmaları kapsamında, 2 Ekim 2024 tarihinde saat 12:00'da bölüm toplantı salonunda bir kurul toplantısı gerçekleştirdi. Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özkan Yazar’ın başkanlığında yapılan toplantıda, çeşitli gündem maddeleri ele alındı. Toplantının gündem maddeleri şu şekilde sıralandı:

  • Sosyal Sorumluluk Etkinliği
  • GUBY Yemek Yarışması
  • Kariyer Günleri Etkinliği
  • Öğrenci Kulüpleri ve Etkinlikleri
  • Temel ve Sarf Malzemeleri İhtiyaçları

Gündem maddeleri üzerine fikir alışverişi yapıldıktan ve yaklaşan etkinlikler için gerekli çalışmaların planlanarak bölüm başkanlığına bilgi verilmesi kararlaştırıldıktan sonra toplantı sona erdi.