Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

11.12.2024 tarihinde, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Özkan Yazar başkanlığında bölüm kurul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, geride kalmak üzere olan güz dönemi kapsamılı bir şekilde değerlendirildi. Sayısı ikiye çıkarılan mutfak ve atölyelerin daha etkili bir şekilde kullanılmasına yönelik planlamalar ele alınırken, yeni temin edilen ekipmanların kullanımı ile eksik malzeme ve ekipman ihtiyaçlarının giderilmesi konuları da görüşüldü.

Ayrıca, final sınav programının oluşturulması öncesinde dilek ve öneriler alındı. Bunun yanı sıra, öğretim planı genel bir incelemeye tabi tutuldu ve bahar yarıyılı ders dağılımlarıyla ilgili fikir alışverişi yapıldı. Tüm katılımcıların aktif katkılarıyla toplantı verimli bir şekilde tamamlandı.