Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen 13. Kariyer Günleri'ne katılarak sektör temsilcileriyle bir araya geldi.
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 4. sınıf öğrencileri, Dr. Öğr. Üyesi Hande Kandur Arslan eşliğinde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Turizm Fakültesi tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen 13. Kariyer Günleri etkinliğine katılım sağladı. 19 Şubat 2025 tarihinde Kolin Hotel’de gerçekleştirilen etkinlik, turizm ve gastronomi sektörünün önde gelen temsilcilerini öğrencilerle buluşturarak iş ve staj olanakları sunmayı amaçladı.
Sektör profesyonelleri ile öğrencileri doğrudan bir araya getiren Kariyer Günleri kapsamında, öğrenciler özgeçmişlerini turizm, konaklama ve yiyecek-içecek sektöründeki firmalara sunma fırsatı yakaladı. İşletmelerin temsilcileriyle birebir görüşmeler yaparak iş ve staj başvurularında bulunan öğrenciler, sektör hakkında güncel bilgileri doğrudan uzmanlarından edinme şansı elde etti. Etkinlik süresince sektörün geleceği, kariyer planlaması ve iş dünyasında başarılı olmanın yolları gibi konularda alanında deneyimli isimlerden, öğrencilere kariyer hedeflerini şekillendirmede yol gösterici bilgiler sunuldu.